Water Pump

produk

  • 2inch to 8inch Submersible Water Pump for Deep Well

    2inch nganti 8inch Pump Water Submersible kanggo jero sumur

    Pompa sumur jero digabungake karo motor lan pompa. Yaiku jinis pompa banyu sing dicelupake ing sumur banyu lemah kanggo ngompa lan ngeterake banyu. Iki digunakake kanthi akeh ing irigasi lan got, lahan industri lan pertambangan, pasokan banyu lan got banyu, lan perawatan limbah kalebu: kabinet kontrol, kabel selam, pipa banyu, pompa sing bisa dilelehake lan motor sing bisa direndhem.