Two-stage Screw Air Compressor

produk

  • Energy-Saving Two-stage Compression Screw Air Compressors with Low Speed

    Kompresor Udara Ngirit Kompresi Tahap Loro-Loro Kanthi Cepet Cepet

    Nganggo match sing sampurna saka motor Langka-bumi permanen, transmisi lan transmisi kopling, endhas tataran kaping pindho bisa ditrapake kanthi paling efisien. Umur kerja ing tahap dobel luwih dawa tinimbang model biasa amarga RPM sing luwih murah, saliyane ngirit daya luwih jelas luwih saka 20%. Kanthi rong rotor sekrup kanthi ukuran beda, distribusi tekanan sing cukup bisa diwujudake kanggo nyuda rasio kompresi saben kompresi. Rasio kompresi sing sithik nyuda bocor internal, nambah efisiensi volumetrik, lan nyuda beban bantalan, nambah umur layanan mesin utama.