Stationary Screw Air Compressor

produk

  • Oil Injection Stationary Rotary Screw Air Compressor with IP54 Motor German Air End

    Kompresor Udara Sekrup Rotary Suntik Minyak kanthi IP54 Motor Jerman Udara Pungkasan

    Kompresor udara sekrup Rotary misuwur ing pabrik, tanduran, utawa fasilitas manufaktur amarga siklus kasebut mlaku. Déné jinis kompresor udara liya mung bisa digunakake kanggo siklus urip / mati, sekrup puter bisa mandheg saben jam. Kanthi siklus tugas 100%, kompresor udara sekrup Rotary ora kudu dipateni lan diwiwiti kanthi serep. Anggere kompresor sekrup putar ukuran kanthi bener, efisiensi luwih unggul tinimbang kompresor udara liyane. Model kompresor sekrup putar paling apik mbantu pabrik nggedhekake efisiensi ing jaringan produksi.