Screw Air Compressor

produk

  • 3 In 1 Integrated Screw Air Compressor Compact Unit With Screw Air Compressor, Air Dryer And Air Tank

    3 Ing 1 Unit Kompak Kompresor Udara Terpadu Kanthi Kompresor Udara Sekrup, Pengering Udara Lan Tangki Udara

    Kanthi nggabungake kompresor udara sekrup, pengering udara, filter presisi, kabin lan tangki, kompresor udara sekrup terintegrasi katon kompak, apik lan prakteke. Liwat kerja alat pengering udara lan saringan udara ing njero ruangan, udhara output garing lan resik sing bisa mbantu alat udara / lini produksi bisa mlaku kanthi aman lan aman. Model iki bisa menehi efisiensi dhuwur, papan persiyapan cilik lan startup sing cepet digunakake.

  • Oil Injection Stationary Rotary Screw Air Compressor with IP54 Motor German Air End

    Kompresor Udara Sekrup Rotary Suntik Minyak kanthi IP54 Motor Jerman Udara Pungkasan

    Kompresor udara sekrup Rotary misuwur ing pabrik, tanduran, utawa fasilitas manufaktur amarga siklus kasebut mlaku. Déné jinis kompresor udara liya mung bisa digunakake kanggo siklus urip / mati, sekrup puter bisa mandheg saben jam. Kanthi siklus tugas 100%, kompresor udara sekrup Rotary ora kudu dipateni lan diwiwiti kanthi serep. Anggere kompresor sekrup putar ukuran kanthi bener, efisiensi luwih unggul tinimbang kompresor udara liyane. Model kompresor sekrup putar paling apik mbantu pabrik nggedhekake efisiensi ing jaringan produksi.

  • High Efficiency Permanent Magnet Variable Frequency Screw Air Compressor with Low Noise

    Kompresor Udara Variabel Frekuensi Magnet Efisiensi Tinggi Dhuwur Suara

    Kompresor udara kompresi frekuensi kompresi frekuensi permanen diakoni minangka kompresor udara paling hemat energi ing saindenging jagad. Motor magnet permanen dipasang lan nggawe kompresor kanggo ngirit 5% -12% luwih akeh energi tinimbang motor asinkron telung fase biasa. Motor bisa njaga efisiensi dhuwur sanajan kacepetan kurang, saéngga kompresor bisa ngirit 32,7% energi kanthi rata-rata.

  • Energy-Saving Two-stage Compression Screw Air Compressors with Low Speed

    Kompresor Udara Ngirit Kompresi Tahap Loro-Loro Kanthi Cepet Cepet

    Nganggo match sing sampurna saka motor Langka-bumi permanen, transmisi lan transmisi kopling, endhas tataran kaping pindho bisa ditrapake kanthi paling efisien. Umur kerja ing tahap dobel luwih dawa tinimbang model biasa amarga RPM sing luwih murah, saliyane ngirit daya luwih jelas luwih saka 20%. Kanthi rong rotor sekrup kanthi ukuran beda, distribusi tekanan sing cukup bisa diwujudake kanggo nyuda rasio kompresi saben kompresi. Rasio kompresi sing sithik nyuda bocor internal, nambah efisiensi volumetrik, lan nyuda beban bantalan, nambah umur layanan mesin utama.