Products

produk

  • Medical Lab Dental Silent Portable 0.75HP~4HP Oil Free Air Compressor

    Portabel Laboratorium Silent Portable 0.75HP ~ Kompresor Udara Bebas Oli 4HP

    Kompresor udara gratis minyak portabel nyedhiyakake udara sing resik tanpa minyak, lan swara luwih murah tinimbang 68db. Biaya pangopènan kurang lan umure dawa. Umume digunakake kanggo perawatan medis, laboratorium lan area kimia lan sapanunggalane.

  • 3 In 1 Integrated Screw Air Compressor Compact Unit With Screw Air Compressor, Air Dryer And Air Tank

    3 Ing 1 Unit Kompak Kompresor Udara Terpadu Kanthi Kompresor Udara Sekrup, Pengering Udara Lan Tangki Udara

    Kanthi nggabungake kompresor udara sekrup, pengering udara, filter presisi, kabin lan tangki, kompresor udara sekrup terintegrasi katon kompak, apik lan prakteke. Liwat kerja alat pengering udara lan saringan udara ing njero ruangan, udhara output garing lan resik sing bisa mbantu alat udara / lini produksi bisa mlaku kanthi aman lan aman. Model iki bisa menehi efisiensi dhuwur, papan persiyapan cilik lan startup sing cepet digunakake.

  • Oil Injection Stationary Rotary Screw Air Compressor with IP54 Motor German Air End

    Kompresor Udara Sekrup Rotary Suntik Minyak kanthi IP54 Motor Jerman Udara Pungkasan

    Kompresor udara sekrup Rotary misuwur ing pabrik, tanduran, utawa fasilitas manufaktur amarga siklus kasebut mlaku. Déné jinis kompresor udara liya mung bisa digunakake kanggo siklus urip / mati, sekrup puter bisa mandheg saben jam. Kanthi siklus tugas 100%, kompresor udara sekrup Rotary ora kudu dipateni lan diwiwiti kanthi serep. Anggere kompresor sekrup putar ukuran kanthi bener, efisiensi luwih unggul tinimbang kompresor udara liyane. Model kompresor sekrup putar paling apik mbantu pabrik nggedhekake efisiensi ing jaringan produksi.

  • 2inch to 8inch Submersible Water Pump for Deep Well

    2inch nganti 8inch Pump Water Submersible kanggo jero sumur

    Pompa sumur jero digabungake karo motor lan pompa. Yaiku jinis pompa banyu sing dicelupake ing sumur banyu lemah kanggo ngompa lan ngeterake banyu. Iki digunakake kanthi akeh ing irigasi lan got, lahan industri lan pertambangan, pasokan banyu lan got banyu, lan perawatan limbah kalebu: kabinet kontrol, kabel selam, pipa banyu, pompa sing bisa dilelehake lan motor sing bisa direndhem.

  • Belt-driven Air Compresor

    Kompresor Udara sing Dipimpin Sabuk

    Kompresor udara kanthi sabuk utamane kalebu pompa udara, motor, tank lan komponen relatif. Tenaga kasebut antara 0,75HP nganti 30HP. Macem-macem pompa bisa dicocogake kanthi kapasitas tank sing beda kanggo pilihan liyane. Dheweke umume digunakake kanggo cat semprotan, dekorasi, kekayon, alat alat pneumatik, peralatan otomatisasi lan liya-liyane.

  • BM Type 2HP/24L&50L Direct-Driven Air Compressor with CE/UL Certifications

    Kompresor Udara Langsung 2 Tipe 2HP / 24L & 50L Kanthi Sertifikasi CE / UL

    Kompresor udara sing didhukung kanthi langsung yaiku motor sing gegandhengan langsung karo pompa udara piston balesan sing dipasang ing tangki udara. Jinis portebel lan gampang digawa. Tenaga kisaran saka 0,75HP nganti 3HP, lan tangki kisaran saka 18 liter nganti 100 liter. Bisa digunakake ing lapangan kerja ing omah, gerakan gerakan njero ruangan & ruangan, kayata dekorasi, mancep, lukisan & nyemprot, ndandani lan sapanunggalane.

  • 1.0 M3/min ~12 M3/min Refrigerated Air Dryer with Refrigerant R410A for Air Compressor System

    1,0 M3 / min ~ 12 M3 / min Pengering Udara Refrigerated karo Refrigerant R410A kanggo Sistem Kompresor Udara

    Pengering udara sing adhem minangka salah sawijining peralatan pengeringan udara sing wis asring dikompres. Pengering kita ngilangi kelembapan residual kanggo entuk udhara sing garing banget kanggo aplikasi sing mbutuhake kualitas udara sing luwih maju. Iki dirancang adhedhasar teknologi produksi canggih lan bisa digunakake kanthi efisien lan stabil. Iki nglindhungi sistem lan proses kanthi cara sing andal, hemat energi, lan hemat biaya.

  • New Silent Medical Lab Dental Oil Free Air Pump 550W 750W 1100W 1500W

    Pompa Udara Gratis Minyak Gigi Medis Silent Anyar 550W 750W 1100W 1500W

    Pompa udara gratis minyak portabel nyedhiyakake udara sing resik tanpa minyak, lan swara luwih murah tinimbang 68db. Biaya pangopènan kurang lan umure dawa. Umume digunakake kanggo perawatan medis, laboratorium lan area kimia lan sapanunggalane. Kekuwatan yaiku 550W, 750W, 1100W, 1500W lan bisa dicocogake kanthi ukuran kapasitas sing beda.

  • High Efficiency Permanent Magnet Variable Frequency Screw Air Compressor with Low Noise

    Kompresor Udara Variabel Frekuensi Magnet Efisiensi Tinggi Dhuwur Suara

    Kompresor udara kompresi frekuensi kompresi frekuensi permanen diakoni minangka kompresor udara paling hemat energi ing saindenging jagad. Motor magnet permanen dipasang lan nggawe kompresor kanggo ngirit 5% -12% luwih akeh energi tinimbang motor asinkron telung fase biasa. Motor bisa njaga efisiensi dhuwur sanajan kacepetan kurang, saéngga kompresor bisa ngirit 32,7% energi kanthi rata-rata.

  • Energy-Saving Two-stage Compression Screw Air Compressors with Low Speed

    Kompresor Udara Ngirit Kompresi Tahap Loro-Loro Kanthi Cepet Cepet

    Nganggo match sing sampurna saka motor Langka-bumi permanen, transmisi lan transmisi kopling, endhas tataran kaping pindho bisa ditrapake kanthi paling efisien. Umur kerja ing tahap dobel luwih dawa tinimbang model biasa amarga RPM sing luwih murah, saliyane ngirit daya luwih jelas luwih saka 20%. Kanthi rong rotor sekrup kanthi ukuran beda, distribusi tekanan sing cukup bisa diwujudake kanggo nyuda rasio kompresi saben kompresi. Rasio kompresi sing sithik nyuda bocor internal, nambah efisiensi volumetrik, lan nyuda beban bantalan, nambah umur layanan mesin utama.

  • High Quality 0.75HP~30HP Cast Iron Piston Air Pumps for Belt-driven Air Compressor

    Pompa Udara Piston Besi Piston 3075 Kualitas Tinggi ~ Kompresor Udara sing Dipimpin Sabuk

    Pompa udara piston bales populer ing pasar amarga regane kompetitif, hemat energi lan umure luwih dawa. Pompa udara piston bales dipasang karo crankcases lan silinder besi cor, aluminium utawa piston besi, batang penghubung aluminium utawa wesi, lan cincin lan bantalan piston sing berkualitas banget. Aliran udara seri iki kisaran 60L / Min nganti 4500L / menit. Konstruksi sing kuat nggawe alat sing bisa dipercaya, awet, lan tahan lama kanggo kerja ing njobo utawa njero ruangan.

  • FL Type 2HP/24L&50L Direct-Driven Air Compressor with CE/UL Certifications

    Kompresor Udara Langsung 2 Tipe 2HP / 24L & 50L Kanthi Sertifikasi CE / UL

    Kompresor udara sing didhukung kanthi langsung yaiku motor sing gegandhengan langsung karo pompa udara piston balesan sing dipasang ing tangki udara. Jinis portebel lan gampang digawa. Tenaga kisaran saka 0,75HP nganti 3HP, lan tangki kisaran saka 18 liter nganti 100 liter. Bisa digunakake ing lapangan kerja ing omah, gerakan gerakan njero ruangan & ruangan, kayata dekorasi, mancep, lukisan & nyemprot, ndandani lan sapanunggalane.