PM Screw Air Compressor

produk

  • High Efficiency Permanent Magnet Variable Frequency Screw Air Compressor with Low Noise

    Kompresor Udara Variabel Frekuensi Magnet Efisiensi Tinggi Dhuwur Suara

    Kompresor udara kompresi frekuensi kompresi frekuensi permanen diakoni minangka kompresor udara paling hemat energi ing saindenging jagad. Motor magnet permanen dipasang lan nggawe kompresor kanggo ngirit 5% -12% luwih akeh energi tinimbang motor asinkron telung fase biasa. Motor bisa njaga efisiensi dhuwur sanajan kacepetan kurang, saéngga kompresor bisa ngirit 32,7% energi kanthi rata-rata.