Piston Air Compressor

produk

  • Medical Lab Dental Silent Portable 0.75HP~4HP Oil Free Air Compressor

    Portabel Laboratorium Silent Portable 0.75HP ~ Kompresor Udara Bebas Oli 4HP

    Kompresor udara gratis minyak portabel nyedhiyakake udara sing resik tanpa minyak, lan swara luwih murah tinimbang 68db. Biaya pangopènan kurang lan umure dawa. Umume digunakake kanggo perawatan medis, laboratorium lan area kimia lan sapanunggalane.

  • Belt-driven Air Compresor

    Kompresor Udara sing Dipimpin Sabuk

    Kompresor udara kanthi sabuk utamane kalebu pompa udara, motor, tank lan komponen relatif. Tenaga kasebut antara 0,75HP nganti 30HP. Macem-macem pompa bisa dicocogake kanthi kapasitas tank sing beda kanggo pilihan liyane. Dheweke umume digunakake kanggo cat semprotan, dekorasi, kekayon, alat alat pneumatik, peralatan otomatisasi lan liya-liyane.

  • BM Type 2HP/24L&50L Direct-Driven Air Compressor with CE/UL Certifications

    Kompresor Udara Langsung 2 Tipe 2HP / 24L & 50L Kanthi Sertifikasi CE / UL

    Kompresor udara sing didhukung kanthi langsung yaiku motor sing gegandhengan langsung karo pompa udara piston balesan sing dipasang ing tangki udara. Jinis portebel lan gampang digawa. Tenaga kisaran saka 0,75HP nganti 3HP, lan tangki kisaran saka 18 liter nganti 100 liter. Bisa digunakake ing lapangan kerja ing omah, gerakan gerakan njero ruangan & ruangan, kayata dekorasi, mancep, lukisan & nyemprot, ndandani lan sapanunggalane.

  • FL Type 2HP/24L&50L Direct-Driven Air Compressor with CE/UL Certifications

    Kompresor Udara Langsung 2 Tipe 2HP / 24L & 50L Kanthi Sertifikasi CE / UL

    Kompresor udara sing didhukung kanthi langsung yaiku motor sing gegandhengan langsung karo pompa udara piston balesan sing dipasang ing tangki udara. Jinis portebel lan gampang digawa. Tenaga kisaran saka 0,75HP nganti 3HP, lan tangki kisaran saka 18 liter nganti 100 liter. Bisa digunakake ing lapangan kerja ing omah, gerakan gerakan njero ruangan & ruangan, kayata dekorasi, mancep, lukisan & nyemprot, ndandani lan sapanunggalane.

  • New Silent Medical Lab Dental Oil Free Air Pump 550W 750W 1100W 1500W

    Pompa Udara Gratis Minyak Gigi Medis Silent Anyar 550W 750W 1100W 1500W

    Pompa udara gratis minyak portabel nyedhiyakake udara sing resik tanpa minyak, lan swara luwih murah tinimbang 68db. Biaya pangopènan kurang lan umure dawa. Umume digunakake kanggo perawatan medis, laboratorium lan area kimia lan sapanunggalane. Kekuwatan yaiku 550W, 750W, 1100W, 1500W lan bisa dicocogake kanthi ukuran kapasitas sing beda.

  • High Quality 0.75HP~30HP Cast Iron Piston Air Pumps for Belt-driven Air Compressor

    Pompa Udara Piston Besi Piston 3075 Kualitas Tinggi ~ Kompresor Udara sing Dipimpin Sabuk

    Pompa udara piston bales populer ing pasar amarga regane kompetitif, hemat energi lan umure luwih dawa. Pompa udara piston bales dipasang karo crankcases lan silinder besi cor, aluminium utawa piston besi, batang penghubung aluminium utawa wesi, lan cincin lan bantalan piston sing berkualitas banget. Aliran udara seri iki kisaran 60L / Min nganti 4500L / menit. Konstruksi sing kuat nggawe alat sing bisa dipercaya, awet, lan tahan lama kanggo kerja ing njobo utawa njero ruangan.