Oil Injection Stationary Rotary Screw Air Compressor with IP54 Motor German Air End

produk

Kompresor Udara Sekrup Rotary Suntik Minyak kanthi IP54 Motor Jerman Udara Pungkasan

katrangan cekak:

Kompresor udara sekrup Rotary misuwur ing pabrik, tanduran, utawa fasilitas manufaktur amarga siklus kasebut mlaku. Déné jinis kompresor udara liya mung bisa digunakake kanggo siklus urip / mati, sekrup puter bisa mandheg saben jam. Kanthi siklus tugas 100%, kompresor udara sekrup Rotary ora kudu dipateni lan diwiwiti kanthi serep. Anggere kompresor sekrup putar ukuran kanthi bener, efisiensi luwih unggul tinimbang kompresor udara liyane. Model kompresor sekrup putar paling apik mbantu pabrik nggedhekake efisiensi ing jaringan produksi.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Kompresor udara sekrup Rotary misuwur ing pabrik, tanduran, utawa fasilitas manufaktur amarga siklus kasebut mlaku. Déné jinis kompresor udara liya mung bisa digunakake kanggo siklus urip / mati, sekrup puter bisa mandheg saben jam. Kanthi siklus tugas 100%, kompresor udara sekrup Rotary ora kudu dipateni lan diwiwiti kanthi serep.

Anggere kompresor sekrup putar ukuran kanthi bener, efisiensi luwih unggul tinimbang kompresor udara liyane. Model kompresor sekrup putar paling apik mbantu pabrik nggedhekake efisiensi ing jaringan produksi.

Gambar Produk

5552-1-1

Spesifikasi Produk

Model   LPF-5 LPF-8 LPF - 10 LPF - 15 LPF - 20 LPF - 30 LPF - 50 LPF - 75 LPF - 100 LPF - 120 LPF - 150 LPF - 175
Tenaga Motor KW 4.0 5.5 7.5 11 15 22 37 55 75 90 110 132
HP 5.5 7.5 10 15 20 30 50 75 100 120 150 175
Jinis Driving   Sabuk-Didhukung Sabuk sing Didhukung Langsung Didhukung Langsung
Tekanan Bar 7-10 7-12 7-15.5 7-15.5 7-15.5 7-15.5 7-15.5 7-15.5 7-15.5 7-15.5 7-15.5 7-15.5
Aliran Udara m3/ men 0,6 0,8 1.0 1.7 2.4 3.6 6.6 10 12.5 15 19.8 23
CFM 21.4 28.6 35.5 60 85 127 233 360 440 530 699 820
Cara Cooling   Pendinginan Udara
Tingkat Noise dB (A) 62 62 62 62 64 66 66 69 69 75 75 75
Outlet   Rp3 / 4 Rp3 / 4 Rp3 / 4 Rp3 / 4 Rp3 / 4 Rp1 Rp1 1/2 Rp2 Rp2 Rp2 1/2 Rp2 1/2 DN80
Ukurane L (mm) 750 750 910 1170 1170 1250 1500 1780 1780 2000 2500 2500
W (mm) 600 600 640 730 730 800 1000 1180 1180 1250 1470 1470
H (mm) 820 820 795 1000 1000 1120 1300 1500 1500 1680 1840 1840
Bobot kg 170 180 195 310 350 420 580 1350 1500 2450 2500 2600

Fitur Produk

Kualitas sing bisa dipercaya:  Efisiensi udara sing dhuwur kanthi teknologi Jerman digunakake kanggo kompresor sekrup putar. Sekrup dobel lan pager super bisu supaya mesin bisa mlaku kanthi swara sithik lan umur luwih dawa.

Adaptasi Lingkungan: Kompresor udara sekrup Rotary tahan suhu dhuwur lan lingkungan kerja sing lembab, Teknologi nyuda swara digunakake kanggo sistem kita, lan ora perlu dhasar instalasi khusus. Wilayah cilik cukup kanggo sirkulasi udara sing tepat lan perawatan mesin.

Operasi & perawatan sing sederhana: Kompresor sekrup Rotary kita dikontrol dening PLC canggih sing nduweni fungsi proteksi lan diagnosis kesalahan sing kuat, langkah-langkah sing bisa ditindakake langsung ditindakake nalika ndeteksi kesalahan.

Hemat Energi & Biaya: Kanthi kemampuan nyetel output udhara wiwit nol nganti 100 persen, kompresor bisa mlaku kanthi luwih irit kanggo njaga supaya biaya tetep mudhun. Yen kompresor ora ngonsumsi udhara sawise suwene wektu sing suwe, alat kasebut bakal mati kanggo ngirit energi lan nyuda biaya operasional. Nanging, nalika konsumsi udhara mundhak, kompresor bakal otomatis diwiwiti.

Efisiensi Dhuwur: Kompresor sekrup Rotary kita stabil banget lan bisa diatur, dadi sumber daya sing paling efisien lan serbaguna ing pasar lan nggawe sistem produksi sampeyan lancar lan bisa.

1
2
3
4
5
6
7
8

Aplikasi Produk

1
1

Lini produksi

Kemasan Produk

Kardus honeycomb uga kasedhiya.

Kothak kayu kasedhiya. 

3
2
2 (1)

Layanan sawise-sales

1 (2)

Kanthi milih Global-air, sampeyan wis milih produk sing dirancang kanthi apik, dirancang saka perusahaan kanthi pengalaman ing industri meh 20 taun. Kita nyedhiyakake layanan on-line 24 jam dening tim sawise-sales profesional lan pengalaman.

Kabeh unit Global-air wis kebungkus, siap digunakake. Mung siji listrik lan siji sambungan pipa udara, lan sampeyan duwe udara garing sing resik. Kontak Global-airs bakal kerja sama karo sampeyan, menehi informasi lan pitulung sing dibutuhake, wiwit wiwitan nganti rampung, priksa manawa peralatan sampeyan diinstal lan ditugasake kanthi aman lan sukses.

Layanan ing situs bisa diwenehake dening teknisi udara Global utawa Pusat Layanan Resmi lokal. Kabeh proyek layanan rampung karo laporan layanan rinci sing diwenehake marang pelanggan. Sampeyan bisa kontak karo Perusahaan Global-air kanggo njaluk tawaran layanan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita