Oil Free Air Pump

produk

  • New Silent Medical Lab Dental Oil Free Air Pump 550W 750W 1100W 1500W

    Pompa Udara Gratis Minyak Gigi Medis Silent Anyar 550W 750W 1100W 1500W

    Pompa udara gratis minyak portabel nyedhiyakake udara sing resik tanpa minyak, lan swara luwih murah tinimbang 68db. Biaya pangopènan kurang lan umure dawa. Umume digunakake kanggo perawatan medis, laboratorium lan area kimia lan sapanunggalane. Kekuwatan yaiku 550W, 750W, 1100W, 1500W lan bisa dicocogake kanthi ukuran kapasitas sing beda.