Why choose Global-Air Air Compressor?

Napa milih Kompresor Udara Global-Air?

Napa milih Kompresor Udara Global-Air? Kabeh pelanggan peduli karo telung poin produk yaiku rega, kualitas lan layanan sawise jual.

Minangka rega, kita ngasilake produk menengah, lan nggunakake komponen berkualitas tinggi ing pasar, dadi ora mbandhingake karo rega murah sing kompresor ora duwe kualitas apik. Yen mbandhingake karo Altas, Ingersoll Rand lan merek liyane sing misuwur, kita bakal duwe kaluwihan sing nyata.

Minangka kanggo kualitas, kita wis ngasilake kompresor luwih saka 20 taun, kita duwe inspeksi sing ketat, proses inspeksi lan proses inspeksi metu, kita ngetutake kontrol kualitas 5S, lan ngliwati sertifikasi mutu ISO9001 lan uga nyedhiyakake pelatihan rutin kanggo para staf. Kita wis ngekspor menyang luwih saka 90 negara ing saindenging jagad nganti saiki lan duwe reputasi apik kanggo kualitas produk lan entuk pelanggan sing setya.

Minangka kanggo layanan sawise didol, kita duwe teknologi paling canggih kanggo ngasilake produk. Kabeh produk diperiksa 100% sadurunge dikirim. Kita nyedhiyakake dhukungan layanan 24/7 karo tim sing berpengalaman. Kita uga nyedhiyakake pelatihan lan pandhuan instalasi kanggo para pelanggan. Kita nggarap Pusat Layanan Resmi ing saben negara kanggo nyedhiyakake layanan lokal sing profesional lan efisien kanggo para pelanggan saben dina. Layanan ing situs bisa diwenehake dening teknisi utawa Pusat Layanan Resmi lokal.

Kanthi milih Global-air, sampeyan wis milih produk sing dirancang kanthi apik, dirancang saka perusahaan kanthi pengalaman ing industri meh 20 taun.


Wektu kiriman: Mei-13-2021