Medical Lab Dental Silent Portable 0.75HP~4HP Oil Free Air Compressor

produk

Portabel Laboratorium Silent Portable 0.75HP ~ Kompresor Udara Bebas Oli 4HP

katrangan cekak:

Kompresor udara gratis minyak portabel nyedhiyakake udara sing resik tanpa minyak, lan swara luwih murah tinimbang 68db. Biaya pangopènan kurang lan umure dawa. Umume digunakake kanggo perawatan medis, laboratorium lan area kimia lan sapanunggalane.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Kompresor udara gratis minyak portabel nyedhiyakake udara sing resik tanpa minyak, lan swara luwih murah tinimbang 68db. Biaya pangopènan kurang lan umure dawa. Umume digunakake kanggo perawatan medis, laboratorium lan area kimia lan sapanunggalane.

Gambar Produk

2101

Fitur Produk

* Ultra sepi - swara luwih murah tinimbang 68db

* Pompa tanpa minyak - Udara sing luwih resik kanggo panggunaan rumah sakit / klinik

* Pangopènan lan biaya sing kurang

* Rong alat pengukur tekanan bisa disetel

* Protector Termal kanggo kakehan

* Tekanan Maksimum - 120 PSI

* Wektu kanggo ngisi tank wiwit kosong nganti 120 Detik

* Wektu pemulihan saka 90 PSI nganti 120 PSI-40 Detik

* Durasi dhuwur lan umur dawa

* Ngirit energi

* Digunakake kanggo perawatan medis, area laboratorium lan kimia, lsp.

Spesifikasi Produk

Model Kekuwatan Tegangan Air Dlivery Tekanan Maks Tangki Ukuran Paket Bobot
HP V / HZ L / mnt Bar L mm kg
OL550-06 0,75 110 ~ 240V / 50 ~ 60HZ 105 8 6 550x220x500 12.5
OL750-15 1.0 110 ~ 240V / 50 ~ 60HZ 135 8 15 490x220x510 14.5
OL550-18 0,75 110 ~ 240V / 50 ~ 60HZ 105 8 18 560x250x530 13.5
OL550-24 0,75 110 ~ 240V / 50 ~ 60HZ 105 8 24 590x275x570 14.5
OL750-24 1.0 110 ~ 240V / 50 ~ 60HZ 135 8 24 590x275x570 22.0
OL750-50 1.0 110 ~ 240V / 50 ~ 60HZ 135 8 50 760x330x640 30.0
OL1100-40 1.5 110 ~ 240V / 50 ~ 60HZ 200 8 40 730x300x670 55.0
OL1100-50 1.5 110 ~ 240V / 50 ~ 60HZ 200 8 50 760x330x700 60.0
OL1500-50 2.0 110 ~ 240V / 50 ~ 60HZ 275 8 50 760x330x700 68.0
OL550X2-50 1.5 110 ~ 240V / 50 ~ 60HZ 210 8 50 730x360x630 35.0
OL750X2-50 2.0 110 ~ 240V / 50 ~ 60HZ 270 8 50 730x360x630 39.0
OL1100X2-60 3.0 110 ~ 240V / 50 ~ 60HZ 200 8 60 820x370x670 61.0
OL1500X2-60 4.0 110 ~ 240V / 50 ~ 60HZ 550 8 60 820x370x670 63.0
OL1100X3-90 4.5 110 ~ 240V / 50 ~ 60HZ 600 8 90 1000x420x800 85.0
OL1500X3-90 6.0 110 ~ 240V / 50 ~ 60HZ 825 8 90 1000x420x800 88.0
OL1100X4-120 6.0 110 ~ 240V / 50 ~ 60HZ 800 8 120 1130x420x790 109
OL1500X4-120 8.0 110 ~ 240V / 50 ~ 60HZ 1100 8 120 1130x420x790 112

Rincian Produk

1
2

Lini produksi

1

Kemasan Produk

1. karton ekspor standar utawa karton warna sing disesuaikan;

2. Kardus coklat uga kasedhiya.

3. Palet kayu utawa kothak kayu kasedhiya. 

1 (2)

Layanan sawise-sales

1 (2)

Kanthi milih Global-air, sampeyan wis milih produk sing dirancang kanthi apik, dirancang saka perusahaan kanthi pengalaman ing industri meh 20 taun. Kita nyedhiyakake layanan on-line 24 jam dening tim sawise-sales profesional lan pengalaman.

Kabeh unit Global-air wis kebungkus, siap digunakake. Mung siji listrik lan siji sambungan pipa udara, lan sampeyan duwe udara garing sing resik. Kontak Global-airs bakal kerja sama karo sampeyan, menehi informasi lan pitulung sing dibutuhake, wiwit wiwitan nganti rampung, priksa manawa peralatan sampeyan diinstal lan ditugasake kanthi aman lan sukses.

Layanan ing situs bisa diwenehake dening teknisi udara Global utawa Pusat Layanan Resmi lokal. Kabeh proyek layanan rampung karo laporan layanan rinci sing diwenehake marang pelanggan. Sampeyan bisa kontak karo Perusahaan Global-air kanggo njaluk tawaran layanan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita