Energy-Saving Two-stage Compression Screw Air Compressors with Low Speed

produk

Kompresor Udara Ngirit Kompresi Tahap Loro-Loro Kanthi Cepet Cepet

katrangan cekak:

Nganggo match sing sampurna saka motor Langka-bumi permanen, transmisi lan transmisi kopling, endhas tataran kaping pindho bisa ditrapake kanthi paling efisien. Umur kerja ing tahap dobel luwih dawa tinimbang model biasa amarga RPM sing luwih murah, saliyane ngirit daya luwih jelas luwih saka 20%. Kanthi rong rotor sekrup kanthi ukuran beda, distribusi tekanan sing cukup bisa diwujudake kanggo nyuda rasio kompresi saben kompresi. Rasio kompresi sing sithik nyuda bocor internal, nambah efisiensi volumetrik, lan nyuda beban bantalan, nambah umur layanan mesin utama.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Nganggo match sing sampurna saka motor Langka-bumi permanen, transmisi lan transmisi kopling, endhas tataran kaping pindho bisa ditrapake kanthi paling efisien. Umur kerja ing tahap dobel luwih dawa tinimbang model biasa amarga RPM sing luwih murah, saliyane ngirit daya luwih jelas luwih saka 20%. Kanthi rong rotor sekrup kanthi ukuran beda, distribusi tekanan sing cukup bisa diwujudake kanggo nyuda rasio kompresi saben kompresi. Rasio kompresi sing sithik nyuda bocor internal, nambah efisiensi volumetrik, lan nyuda beban bantalan, nambah umur layanan mesin utama.

Gambar Produk

55531

Spesifikasi Produk

Model   LDS-30 LDS-50 LDS-75 LDS-100 LDS-120 LDS-150 LDS-175 LDS-200
Tenaga Motor KW 22 37 55 75 90 110 132 160
HP 30 50 75 100 120 150 175 200
Jinis Driving   Didhukung Langsung
Tekanan Bar 7-15.5 7-15.5 7-15.5 7-15.5 7-15.5 7-15.5 7-15.5 7-15.5
Aliran Udara m3 / min 4,51 7.24 10.92 15.24 18.13 22.57 26.25 32.23
CFM 161.1 258.6 390 544.3 647.5 806 937.5 1551
Cara Cooling   Pendinginan Udara
Tingkat Noise dB (A) 75 75 75 75 75 75 75 75
Outlet   Rp1 Rp1-1 / 2 Rp2 Rp2 Rp2-1 / 2 Rp2-1 / 2 DN80 DN80
Ukurane L (mm) 1580 1880 2180 2180 2780 2780 2980 2980
W (mm) 1080 1180 1430 1430 1580 1580 1880 1880
H (mm) 1290 1520 1720 1720 2160 2160 2160 2160
Bobot kg 600 900 1500 1600 2200 2800 3200 3800

Fitur Produk

1. Kompresi rong tahap luwih cedhak karo kompresi isothermal sing ngirit daya tinimbang kompresi tahap siji. Intine, kompresi rong tahap ngirit 20% luwih akeh tinimbang kompresi level siji.

2. Desain pendingin mesin utama lan inlet udara sing efisien banget, desain aliran aliran pendinginan, teknologi pamisahan gas minyak, motor sing efisien banget, kontrol otomatis cerdas bakal entuk mupangat hemat energi sing gedhe kanggo para pelanggan.

3. Mesin utama dirancang kanthi rotor gedhe lan kacepetan rotasi kurang. Isine rong unit kompresi independen sing njamin akurasi, reliabilitas lan validitas.

4. Rotor kompresi pertama lan rotor kompresi nomer loro dikombinasikake ing sak tutup, lan didorong nganggo heliks, supaya masing-masing bisa entuk kecepatan linear paling apik kanggo nggedhekake efisiensi transmisi kompresi.

5. Rasio kompresi saben tahap dirancang kanthi tepat kanggo nyuda beban bantalan lan gir, lan ndawakake umur mesin.

6. Rasio kompresi saben tahap luwih cilik, saengga kurang ana bocor, lan efisiensi volume luwih dhuwur.

1
2
3
4
5
6
7
8

Aplikasi Produk

1
1

Lini produksi

Kemasan Produk

Kardus honeycomb uga kasedhiya.

Kothak kayu kasedhiya. 

3
2
2 (1)

Layanan sawise-sales

1 (2)

Kanthi milih Global-air, sampeyan wis milih produk sing dirancang kanthi apik, dirancang saka perusahaan kanthi pengalaman ing industri meh 20 taun. Kita nyedhiyakake layanan on-line 24 jam dening tim sawise-sales profesional lan pengalaman.

Kabeh unit Global-air wis kebungkus, siap digunakake. Mung siji listrik lan siji sambungan pipa udara, lan sampeyan duwe udara garing sing resik. Kontak Global-airs bakal kerja sama karo sampeyan, menehi informasi lan pitulung sing dibutuhake, wiwit wiwitan nganti rampung, priksa manawa peralatan sampeyan diinstal lan ditugasake kanthi aman lan sukses.

Layanan ing situs bisa diwenehake dening teknisi udara Global utawa Pusat Layanan Resmi lokal. Kabeh proyek layanan rampung karo laporan layanan rinci sing diwenehake marang pelanggan. Sampeyan bisa kontak karo Perusahaan Global-air kanggo njaluk tawaran layanan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita