Customized Service

Layanan Khusus

Global-Air ora mung nyedhiyakake produk standar, uga layanan khusus kanggo memenuhi kebutuhan sampeyan.

Produk khusus karo catu daya lokal, kayata 127V / 220V / 230V / 380V / 415V / 440V / 50HZ / 60HZ utawa liyane.

 Solusi khusus kanggo kondisi kerja khusus, kayata lingkungan kerja suhu dhuwur.

 Desain khusus kanggo nganyarke komponen utawa nggunakake komponen unik, kayata PLC multi-basa, remot kanggo kompresor sekrup, motor listrik IP dhuwur, tembok tank kandel, lsp.

 Kemasan khusus, label, manual pangguna, nganggo logo lan basa lan warna produk sing disesuaikan.

★ Solusi khusus kanggo tekanan lan kapasitas kerja khusus, kayata tekanan kompresor sekrup nganti 15bar utawa 16bar kanggo mesin pemotong laser.

★ Nyedhiyakake layanan OEM.