Cast Iron Air Pump

produk

  • High Quality 0.75HP~30HP Cast Iron Piston Air Pumps for Belt-driven Air Compressor

    Pompa Udara Piston Besi Piston 3075 Kualitas Tinggi ~ Kompresor Udara sing Dipimpin Sabuk

    Pompa udara piston bales populer ing pasar amarga regane kompetitif, hemat energi lan umure luwih dawa. Pompa udara piston bales dipasang karo crankcases lan silinder besi cor, aluminium utawa piston besi, batang penghubung aluminium utawa wesi, lan cincin lan bantalan piston sing berkualitas banget. Aliran udara seri iki kisaran 60L / Min nganti 4500L / menit. Konstruksi sing kuat nggawe alat sing bisa dipercaya, awet, lan tahan lama kanggo kerja ing njobo utawa njero ruangan.