BM Type 2HP/24L&50L Direct-Driven Air Compressor with CE/UL Certifications

produk

Kompresor Udara Langsung 2 Tipe 2HP / 24L & 50L Kanthi Sertifikasi CE / UL

katrangan cekak:

Kompresor udara sing didhukung kanthi langsung yaiku motor sing gegandhengan langsung karo pompa udara piston balesan sing dipasang ing tangki udara. Jinis portebel lan gampang digawa. Tenaga kisaran saka 0,75HP nganti 3HP, lan tangki kisaran saka 18 liter nganti 100 liter. Bisa digunakake ing lapangan kerja ing omah, gerakan gerakan njero ruangan & ruangan, kayata dekorasi, mancep, lukisan & nyemprot, ndandani lan sapanunggalane.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Kompresor udara sing didhukung kanthi langsung yaiku motor sing gegandhengan langsung karo pompa udara piston balesan sing dipasang ing tangki udara. Jinis portebel lan gampang digawa. Tenaga kisaran saka 0,75HP nganti 3HP, lan tangki kisaran saka 18 liter nganti 100 liter. Bisa digunakake ing lapangan kerja ing omah, gerakan gerakan njero ruangan & ruangan, kayata dekorasi, mancep, lukisan & nyemprot, ndandani lan sapanunggalane.

Gambar Produk

110

Fitur Produk

Motor induksi-127V utawa 230V;

Motor kanthi sistem proteksi termal;

Kepala silinder aluminium lan crankcase kanggo disipasi panas sing luwih apik;

Silinder wesi tahan lama;

Piston aluminium lan cincin piston paduan dhuwur kanggo muatan dhuwur;

Katup pembuangan sing gampang dibukak; 

Saklar tekanan kanthi setelan tekanan cut-in / cut-off;

Regulator kanthi ukuran kanggo nuduhake tekanan;

Nindakake tangan supaya gampang obah;

Tangki lapisan bubuk;

Sertifikasi CE kasedhiya; 

Spesifikasi Produk

Model

Kekuwatan

 Tangki

Tekanan Maks

Ukuran Paket

Loading Quantity

BM15-18

 1,5HP

18LT

8BAR

570x255x600

270/552/736

BM15-24

1,5HP

24LT

8BAR

590x285x620

320/640/640

BM20-24

2.0HP

24LT

8BAR

590x285x620

320/640/640

BM25-24

2.5HP

24LT

8BAR

590x285x620

320/640/640

BM20-40

 2.0HP

40LT

8BAR

730x300x640

 174/456/456

BM20-50

2.0HP

50LT

8BAR

760x330x640

 156/420/420

BM25-50

 2.5HP

 50LT

8BAR

760x330x720

156/315/315

BM25-100

2.5HP

100LT

8BAR

860x445x785

100/200/2008

Rincian Produk

1 (2)

Aplikasi Produk

3

Kemasan Produk

1. karton ekspor standar utawa karton warna sing disesuaikan;

2. Kardus coklat uga kasedhiya.

3. Palet kayu utawa kothak kayu kasedhiya. 

555
1
2
3

Layanan sawise-sales

1 (2)

Kanthi milih Global-air, sampeyan wis milih produk sing dirancang kanthi apik, dirancang saka perusahaan kanthi pengalaman ing industri meh 20 taun. Kita nyedhiyakake layanan on-line 24 jam dening tim sawise-sales profesional lan pengalaman.

Kabeh unit Global-air wis kebungkus, siap digunakake. Mung siji listrik lan siji sambungan pipa udara, lan sampeyan duwe udara garing sing resik. Kontak Global-airs bakal kerja sama karo sampeyan, menehi informasi lan pitulung sing dibutuhake, wiwit wiwitan nganti rampung, priksa manawa peralatan sampeyan diinstal lan ditugasake kanthi aman lan sukses.

Layanan ing situs bisa diwenehake dening teknisi udara Global utawa Pusat Layanan Resmi lokal. Kabeh proyek layanan rampung karo laporan layanan rinci sing diwenehake marang pelanggan. Sampeyan bisa kontak karo Perusahaan Global-air kanggo njaluk tawaran layanan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori