BM Direct-Driven Air Compressor

produk

  • BM Type 2HP/24L&50L Direct-Driven Air Compressor with CE/UL Certifications

    Kompresor Udara Langsung 2 Tipe 2HP / 24L & 50L Kanthi Sertifikasi CE / UL

    Kompresor udara sing didhukung kanthi langsung yaiku motor sing gegandhengan langsung karo pompa udara piston balesan sing dipasang ing tangki udara. Jinis portebel lan gampang digawa. Tenaga kisaran saka 0,75HP nganti 3HP, lan tangki kisaran saka 18 liter nganti 100 liter. Bisa digunakake ing lapangan kerja ing omah, gerakan gerakan njero ruangan & ruangan, kayata dekorasi, mancep, lukisan & nyemprot, ndandani lan sapanunggalane.