Belt-Driven Air Compressor

produk

  • Belt-driven Air Compresor

    Kompresor Udara sing Dipimpin Sabuk

    Kompresor udara kanthi sabuk utamane kalebu pompa udara, motor, tank lan komponen relatif. Tenaga kasebut antara 0,75HP nganti 30HP. Macem-macem pompa bisa dicocogake kanthi kapasitas tank sing beda kanggo pilihan liyane. Dheweke umume digunakake kanggo cat semprotan, dekorasi, kekayon, alat alat pneumatik, peralatan otomatisasi lan liya-liyane.