Belt-driven Air Compresor

produk

Kompresor Udara sing Dipimpin Sabuk

katrangan cekak:

Kompresor udara kanthi sabuk utamane kalebu komponen pompa udara, motor, tank lan komponen relatif. Tenaga kasebut antara 0,75HP nganti 30HP. Macem-macem pompa bisa dicocogake kanthi kapasitas tank sing beda kanggo pilihan liyane. Dheweke umume digunakake kanggo cat semprotan, dekorasi, kekayon, alat alat pneumatik, peralatan otomatisasi lan liya-liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Kompresor udara kanthi sabuk utamane kalebu pompa udara, motor, tank lan komponen relatif. Tenaga kasebut antara 0,75HP nganti 30HP. Macem-macem pompa bisa dicocogake kanthi kapasitas tank sing beda kanggo pilihan liyane. Dheweke umume digunakake kanggo cat semprotan, dekorasi, kekayon, alat alat pneumatik, peralatan otomatisasi lan liya-liyane. 

Gambar Produk

127

Rincian Produk

1

Pengukur Tekanan

Tampilan akurat tekanan tekanan tangki gas kompresor udara gampang dideleng lan disetel kanggo nyukupi kabutuhane karya sing beda-beda.

Ngalih

Yen ana listrik sing tiba-tiba digunakake, kontrol tombol tekanan ing negara sing ditutup dhisik.

2
3

Katup Katup

Katup keamanan kanthi panyegelan sing apik bakal otomatis munggah nalika tekanan katup safety banget kanggo njamin safetya

Tangki Udara

Plat baja standar, kateguhan dhuwur, kekuatan lan daya tahan dhuwur, ora ana kebocoran udara lan luwih aman.

4
6

Rodha

Rolling resisting tahan kulit lan shock-ab-sorbing saka kulit alus wis umure dawa, lan luwih kepenak digarap lan dipindhah.

Fitur

● Kompresor udara kanthi sabuk portabel;

● Pompa udara wesi tahan lama;

● Piston aluminium lan cincin piston paduan dhuwur kanggo muatan dhuwur;

● Katup pembuangan sing gampang dibukak;

● Saklar tekanan kanthi setelan tekanan cut-in / cut-off;

● Regulator kanthi ukuran kanggo nuduhake tekanan;

● Gawa tangan supaya gampang obah;

● Tangki lapisan bubuk;

● Penjaga logam kanggo nglindhungi sabuk lan rodha;

● Kacepetan tingkat sing kurang, umur maneh lan swara luwih murah;

● sertifikasi CE kasedhiya;

● Cocog kanggo aplikasi omah lan industri.

Spesifikasi Produk

Model Kekuwatan Klinder Kacepetan Pangiriman Udara Tekanan Tangki NW Ukuran
HP KW Dia (mm) * NO. RPM L / mnt Bar L KG MM
BDL-1051-30 0,8 0,55 Φ51 * 1 1050 72 8 30 42 750x370x610
BDV-2051-70 2 1.5 Φ51 * 2 950 170 8 50 50 800x380x700
BDV-2051-70 2 1.5 Φ51 * 2 950 170 8 70 59 1000 × 340 × 740
BDV-2065-90 3 2.2 Φ65 * 2 1100 200 8 90 69 1110 × 370 × 810
BDV-2065-110 3 2.2 Φ65 * 2 1050 200 8 110 96 1190 × 420 × 920
BDW3065-150 4 3 Φ65 * 3 980 360 8 150L 112 1300x420x890
BDV-2090-160 5.5 4 Φ90 * 2 900 0,48 8 160 136 1290 × 460 × 990
BDW-3080-180 5.5 4 Φ80 * 3 950 859 8 180 159 1440 × 560 × 990
BDW-3090-200 7.5 5.5 Φ90 * 3 1100 995 8 200 200 1400z530x950
BDW-3100-300 10 7.5 Φ100 * 3 780 1600 8 300 350 1680x620x1290
BDW-3120-500 15 11 Φ120 * 3 800 2170 8 500 433 1820x650x1400
BDL-1105-160 5.5 4 Φ105 * 1 + Φ55 * 1 800 630 12.5 160 187 1550x620x1100
BDV-2105-300 10 7.5 Φ105 * 2 + Φ55 * 2 750 1153 12.5 300 340 1630x630x1160
BDV-2105-500 10 7.5 Φ105 * 2 + Φ55 * 2 750 1153 12.5 500 395 1820x610x1290

Aplikasi Produk

22

Kemasan Produk

1. karton ekspor standar utawa karton warna sing disesuaikan;

2. Kardus coklat uga kasedhiya.

3. Palet kayu utawa kothak kayu kasedhiya. 

555
0 (2)
2
3

Layanan sawise-sales

1 (2)

Kanthi milih Global-air, sampeyan wis milih produk sing dirancang kanthi apik, dirancang saka perusahaan kanthi pengalaman ing industri meh 20 taun. Kita nyedhiyakake layanan on-line 24 jam dening tim sawise-sales profesional lan pengalaman.

Kabeh unit Global-air wis kebungkus, siap digunakake. Mung siji listrik lan siji sambungan pipa udara, lan sampeyan duwe udara garing sing resik. Kontak Global-airs bakal kerja sama karo sampeyan, menehi informasi lan pitulung sing dibutuhake, wiwit wiwitan nganti rampung, priksa manawa peralatan sampeyan diinstal lan ditugasake kanthi aman lan sukses.

Layanan ing situs bisa diwenehake dening teknisi udara Global utawa Pusat Layanan Resmi lokal. Kabeh proyek layanan rampung karo laporan layanan rinci sing diwenehake marang pelanggan. Sampeyan bisa kontak karo Perusahaan Global-air kanggo njaluk tawaran layanan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori