After-Sales Service

Layanan Sawise-Sales

Global Air mesthi ana ing sisih sampeyan kanggo nyedhiyakake layanan lan dhukungan.

Dhukungan layanan kompresor udara utawa solusi pemecahan masalah sing diwenehake dening tim penjualan larang profesional sajrone 24 jam.

Layanan ing situs bisa diwenehake dening teknisi pengalaman lan latihan Global-Air utawa Pusat Layanan Resmi lokal. Kabeh proyek layanan rampung karo laporan layanan rinci sing diwenehake marang pelanggan.

Global-Air lan distributor lokal sing mumpuni nyedhiyakake kabeh suku cadang sing relevan sing dibutuhake kanggo njaga peralatan para pelanggan.

Global-Air nyedhiyakake pelatihan teknis kanggo para pelanggan ing pabrik utawa ing situs.

Kita nyedhiyakake pandhuan instalasi dening teknisi utawa distributor lokal.

● Kontak sampeyan ing Global-air tindakake tanggapan kompresor udara saben wulan liwat email utawa telpon.

Kanthi milih Global-air, sampeyan wis milih produk sing dirancang kanthi apik, dirancang saka perusahaan kanthi pengalaman ing industri meh 20 taun. Global-Air terus nyedhiyakake layanan pungkasan kanggo kabeh produk kanggo kabeh pelanggan.