About Us

Babagan Kita

Shanghai Air Industry & Trade Co., Ltd.

Shanghai Air Industry & Trade Co., Ltd. dununge ing Shanghai lan khusus nggawe lan ngekspor macem-macem jinis kompresor udara lan peralatan perawatan udara. Kita ngarahake nyedhiyakake layanan pelanggan sing luar biasa ditambah karo produk kualitas lan solusi udara hemat energi.

lll

Produk kisaran kalebu pompa udara piston, kompresor udara langsung, kompresor udara sabuk, kompresor udara bebas minyak, kompresor udara sekrup putar, pengering udara, filter udara lan kabeh aksesoris produk kasebut. Pabrik kita wis melu bidang kompresor luwih saka 20 taun, lan nutupi 8500 meter persegi karo 200 karyawan. Kita wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001: 2008 lan setya kanggo riset teknis, manufaktur presisi lan kontrol kualitas sing ketat. 

4
5
2-4

Kajaba kompresor udara sing kasebut ing ndhuwur, tim kita nglumpukake sumber daya lan pengalaman sing akeh ing babagan pompa banyu sajrone taun kepungkur. Kanggo nyedhiyakake layanan lan kenyamanan luwih akeh kanggo para pelanggan, Shanghai Air uga nyedhiyakake solusi sistem pompa banyu lan perawatan banyu kanthi kompetitif lan kontrol kualitas paling apik. 

Kita entuk kapercayan lan kepuasan para pelanggan kanthi ngasilake produk udara sing dikompresi kualitas unggul kanggo kabeh industri. Kabeh produk dirancang kanggo kinerja sing dipercaya, gampang dijaga lan efisiensi energi maksimum. Kita wis ngekspor menyang luwih saka 90 negara ing saindenging jagad global kaya Amerika Serikat, Eropa Timur, Asia Selatan lan Amerika Latin lan entuk reputasi apik saka para pelanggan. 

Shanghai Air terus-terusan nggawe inovasi babagan pangembangan lan manajemen produk kanggo memenuhi panjaluk pelanggan. Adhedhasar prinsip perusahaan "Kualitas Pertama, Pusat Bisnis," Shanghai Air terus nyedhiyakake pelanggan produk kualitas paling apik, solusi hemat energi lan layanan kualitas kanthi teknologi paling canggih lan peralatan sing paling apik.  

Napa Kita

☆ Kanthi teknologi canggih lan sistem kontrol kualitas ketat kanggo nyedhiyakake produk berkualitas tinggi sing cocog karo standar internasional.

☆ Nyedhiyakake layanan OEM lan produk bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan.

☆ Produksi efisiensi dhuwur kanggo njamin wektu pangiriman paling cepet.

☆ Teknisi layanan sing dilatih pabrik lan dhukungan layanan 24 ewu kanggo njamin layanan purna jual profesional lan tepat wektu.

☆ Perwakilan penjualan nganggo basa Inggris, Spanyol, Prancis, Rusia lan Arab, sing nggawe klien kita luwih gampang saka saindenging jagad bisa komunikasi lan negosiasi karo kita.

Budaya Perusahaan

Visi Global-air

Dadi ahli solusi udara paling dipercaya ing jagad iki

Misi Global-Air

Mbangun masa depan kanthi kualitas, entuk kamulyan kanthi integritas.

Prinsip Global-Air

Pusat sing didhasarake pelanggan, adhedhasar integritas lan kualitas, inovasi lan asil win-win. 

Kebijakan Kualitas Udara Global 

Tansah elinga kualitas minangka dhasar, mulane pelanggan milih kita.

Nilai Inti Global-Air

Kanggo ngupayakake pangembangan sing positif, tetep sinau lan inovasi, lan kudu profesional lan darmabakti.