3 In 1 Integrated Screw Air Compressor Compact Unit With Screw Air Compressor, Air Dryer And Air Tank

produk

3 Ing 1 Unit Kompak Kompresor Udara Terpadu Kanthi Kompresor Udara Sekrup, Pengering Udara Lan Tangki Udara

katrangan cekak:

Kanthi nggabungake kompresor udara sekrup, pengering udara, filter presisi, kabin lan tangki, kompresor udara sekrup terintegrasi katon kompak, apik lan prakteke. Liwat kerja alat pengering udara lan saringan udara ing njero ruangan, udhara output garing lan resik sing bisa mbantu alat udara / lini produksi bisa mlaku kanthi aman lan aman. Model iki bisa menehi efisiensi dhuwur, papan persiyapan cilik lan startup sing cepet digunakake.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Kanthi nggabungake kompresor udara sekrup, pengering udara, filter presisi, kabin lan tangki, kompresor udara sekrup terintegrasi katon kompak, apik lan prakteke. Liwat kerja alat pengering udara lan saringan udara ing njero ruangan, udhara output garing lan resik sing bisa mbantu alat udara / lini produksi bisa mlaku kanthi aman lan aman. Model iki bisa menehi efisiensi dhuwur, papan persiyapan cilik lan startup sing cepet digunakake.

Gambar Produk

222-1

Fitur Produk

1
2
3
4
5
6
7
8

Spesifikasi Produk

Model   LCT-5 LCT-8 LCT-10 LCT-15 LCT-20
Tenaga Motor KW 4 5.5 7.5 11 15
HP 5.5 7.5 10 15 20
Jinis Driving   Sabuk-Didhukung
Tekanan Bar 7-10 7-12 7-15.5 7-15.5 7-15.5
Aliran Udara m3 / min 0,6 0,8 1.0 1.7 2.4
CFM 21.4 28.6 35.5 60 85
Cara Cooling   Pendinginan Udara
Tingkat Noise dB (A) 62 62 62 66 66
Outlet   Rp3 / 4 Rp3 / 4 Rp3 / 4 Rp1 Rp1
Ukurane L (mm) 1250 1250 1320 1550 1550
W (mm) 600 600 650 740 740
H (mm) 1435 1435 1585 1785 1785
Bobot kg 300 320 380 450 470

Rincian Produk

1
1

Lini produksi

Kemasan Produk

1. karton ekspor standar utawa karton warna sing disesuaikan;

2. Kardus coklat uga kasedhiya.

3. Palet kayu utawa kothak kayu kasedhiya. 

2 (1)
2
3

Layanan sawise-sales

1 (2)

Kanthi milih Global-air, sampeyan wis milih produk sing dirancang kanthi apik, dirancang saka perusahaan kanthi pengalaman ing industri meh 20 taun. Kita nyedhiyakake layanan on-line 24 jam dening tim sawise-sales profesional lan pengalaman.

Kabeh unit Global-air wis kebungkus, siap digunakake. Mung siji listrik lan siji sambungan pipa udara, lan sampeyan duwe udara garing sing resik. Kontak Global-airs bakal kerja sama karo sampeyan, menehi informasi lan pitulung sing dibutuhake, wiwit wiwitan nganti rampung, priksa manawa peralatan sampeyan diinstal lan ditugasake kanthi aman lan sukses.

Layanan ing situs bisa diwenehake dening teknisi udara Global utawa Pusat Layanan Resmi lokal. Kabeh proyek layanan rampung karo laporan layanan rinci sing diwenehake marang pelanggan. Sampeyan bisa kontak karo Perusahaan Global-air kanggo njaluk tawaran layanan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori