2inch to 8inch Submersible Water Pump for Deep Well

produk

2inch nganti 8inch Pump Water Submersible kanggo jero sumur

katrangan cekak:

Pompa sumur jero digabungake karo motor lan pompa. Yaiku jinis pompa banyu sing dicelupake ing sumur banyu lemah kanggo ngompa lan ngeterake banyu. Iki digunakake kanthi akeh ing irigasi lan got, lahan industri lan pertambangan, pasokan banyu lan got banyu, lan perawatan limbah kalebu: kabinet kontrol, kabel selam, pipa banyu, pompa sing bisa dilelehake lan motor sing bisa direndhem.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Pompa sumur jero digabungake karo motor lan pompa. Yaiku jinis pompa banyu sing dicelupake ing sumur banyu lemah kanggo ngompa lan ngeterake banyu. Iki digunakake kanthi akeh ing irigasi lan got, lahan industri lan pertambangan, pasokan banyu lan got banyu, lan perawatan limbah kalebu: kabinet kontrol, kabel selam, pipa banyu, pompa sing bisa dilelehake lan motor sing bisa direndhem.

Tabung nyedhot lan pompa kudu diisi cairan sadurunge pompa urip. Sawise pompa urip, impeller muter kanthi kacepetan dhuwur, lan cairan kasebut bisa diputer kanthi agul-agul. Kanthi tumindak gaya sentrifugal, mabur metu saka impeller diluncurake menyang njaba, lan kecepatan cairan sing disuntikake ing ruang pompa alon-alon alon, tekanan mundhak saya suwe, lan banjur pipa debit dibuwang saka outlet pompa .

Ing wektu iki, zona tekanan rendah vakum sing ora ana udara utawa cairan dibentuk ing tengah agul-agul amarga cairan kasebut dibanting ing sakubenge, lan cairan ing kolam cair kasebut mili menyang pompa liwat pipa sedhot ing sangisore tumindak tekanan atmosfer saka permukaan kolam. Mula, cairan kasebut terus di sedot saka kolam cair lan terus-terusan mili metu saka pipa debit.

Gambar Produk

Rincian Produk

Motor lan Pompa

Motor sing bisa dibalekake maneh

Sing-phase: 22OV ~ 240V

Telung tahap: 380V ~ 415V

Lengkapi karo kothak kontrol wiwitan utawa kothak kontrol otomatis digital

Pompa dirancang kanthi casing sing ditekan

Toleransi kurva miturut ISO9906

Kahanan Operasi

Suhu cairan maksimal nganti + 35 ℃

Kandhungan pasir maksimum: 0,25%

Aplikasi

Kanggo pasokan banyu saka sumur utawa wadhuk

Kanggo nggunakake domestik, kanggo aplikasi sipil lan industri

Kanggo nggunakake taman lan irigasi

Pilihan ing Panjaluk

Segel mekanik khusus

Tegangan utawa frekuensi liyane 60HZ

Motor phase siji kanthi kapasitor internal

Spesifikasi Produk

Komponen

Materi

Pompa casing eksternal AISI304SS
Casing pangiriman ① Cast-Cu ASTM C85500 ②AISI 304 SS
Lantern nyedhot ① Cast-Cu ASTM C85500 ②AISI 304 SS
Diffuser Plastik. PC
Impeller Plstic POM
Poros AISI 304 SS
Kopling kopling AISI 304 SS
Nganggo dering AISI 304 SS
Motor casing Eksternal AISI 304 SS
Top chock ①Cast-Cu ASTM C85500
①Sesi wesi ASTM NO.30
Dhukungan ngisor AISI 304 SS
Segel mekanik Segel khusus kanggo sumur jero (Grafit-keramik / TC)
Poros AISI 304 SS-ASTM 5140
Lenga pelumas segel Minyak kanggo mesin panganan lan panggunaan farmasi

Kurva Kinerja

3

Lini produksi

2
1

Aplikasi Produk

4 (3)
4 (1)
4 (2)
4 (1)

Kemasan Produk

1. karton ekspor standar utawa karton warna sing disesuaikan;

2. Kardus coklat uga kasedhiya.

3. Palet kayu utawa kothak kayu kasedhiya. 

555
0 (2)
2
3

Layanan sawise-sales

1 (2)

Kanthi milih Global-air, sampeyan wis milih produk sing dirancang kanthi apik, dirancang saka perusahaan kanthi pengalaman ing industri meh 20 taun. Kita nyedhiyakake layanan on-line 24 jam dening tim sawise-sales profesional lan pengalaman.

Kabeh unit Global-air wis kebungkus, siap digunakake. Mung siji listrik lan siji sambungan pipa udara, lan sampeyan duwe udara garing sing resik. Kontak Global-airs bakal kerja sama karo sampeyan, menehi informasi lan pitulung sing dibutuhake, wiwit wiwitan nganti rampung, priksa manawa peralatan sampeyan diinstal lan ditugasake kanthi aman lan sukses.

Layanan ing situs bisa diwenehake dening teknisi udara Global utawa Pusat Layanan Resmi lokal. Kabeh proyek layanan rampung karo laporan layanan rinci sing diwenehake marang pelanggan. Sampeyan bisa kontak karo Perusahaan Global-air kanggo njaluk tawaran layanan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori