1.0 M3/min ~12 M3/min Refrigerated Air Dryer with Refrigerant R410A for Air Compressor System

produk

1,0 M3 / min ~ 12 M3 / min Pengering Udara Refrigerated karo Refrigerant R410A kanggo Sistem Kompresor Udara

katrangan cekak:

Pengering udara sing adhem minangka salah sawijining peralatan pengeringan udara sing wis asring dikompres. Pengering kita ngilangi kelembapan residual kanggo entuk udhara sing garing banget kanggo aplikasi sing mbutuhake kualitas udara sing luwih maju. Iki dirancang adhedhasar teknologi produksi canggih lan bisa digunakake kanthi efisien lan stabil. Iki nglindhungi sistem lan proses kanthi cara sing andal, hemat energi, lan hemat biaya.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Pengering udara sing adhem minangka salah sawijining peralatan pengeringan udara sing wis asring dikompres. Pengering kita ngilangi kelembapan residual kanggo entuk udhara sing garing banget kanggo aplikasi sing mbutuhake kualitas udara sing luwih maju. Iki dirancang adhedhasar teknologi produksi canggih lan bisa digunakake kanthi efisien lan stabil. Iki nglindhungi sistem lan proses kanthi cara sing andal, hemat energi, lan hemat biaya.

Gambar Produk

6711

Fitur Produk

● Penukar panas sing unik nambah efisiensi.

● Dirancang kanggo ngatasi suhu mlebu sing dhuwur nganti 80 ℃

● Kulkas sing ramah lingkungan R134a lan R407C.

● Kurang titik las, resiko bocor luwih murah.

● Komponen sing dipercaya nyedhiyakake layanan bebas masalah sajrone taun.

● Sistem kontrol suhu pendinginan otomatis njaga suhu udhara sing pas.

● Macem-macem pasokan listrik kanggo pilihan.

● Biaya sithik, tekanan mudhun lan titik embun tetep.

● Gampang dipasang lan dijaga.

Bagian Utama Produk

a. Penukar panas udhara

b. Evaporator

c. Kompresor kulkas

d. Katup bypass gas panas

e. Katup ekspansi

f. Pamisah banyu 

g. Kondensor

h. Saluran otomatis

aku Protektor tekanan kanggo kompresor

j. Pengatur tekanan kondensasi (katup banyu)

k. Pra-adhem 

Spesifikasi Produk

Model Kapasitas Input Daya  Daya Kompresor Kipas Kipas Ing / Outlet  Tekanan Titik Embun Ukurane Bobot
m3 / min kw w DN bar mm kg
TEMPERATUR INLET < 45 ℃ , TEMPERATUR AMBIEN < 40 ℃
LDR-1 1.5  FASA SINGLE 0,58 80 25 4-15 2-10 700x420x670 78
LDR-2 2.5  0,73 80 25 700x420x670 85
LDR-3 3.6  0,9 90 40 800x480x800 95
LDR-5 5.2  1.2 120 40 800x480x800 115
LDR-6 7.0  1.6 120 40 1000x550x920 135
LDR-8 8,5  1.9 180 50 1000x550x920 155
LDR-10 11.0  2.1 90 x 2 50 1200x650x1010 185
LDR-12 13.0  2.4 120 x 2 50 1200x650x1010 240
LDR-15 17.0  Telung Fase 2.8 180 x 2 65 1450x750x1120 320
LDR-20 23.0  3.8 180 x 2 65 1450x750x1120 430
LDR-25 27.0  4.5 370 x 2 80 1600x750x1310 480
LDR-30 33.0  5.5 550 x 2 80 1600x750x1310 580
LDR-40 45.0  7.5 550 x 2 100 2100x1000x1380 740
LDR-50 55.0  9 750 x 3 100 2100x1000x1380 850
LDR-60 65.0  11 750 x 3 125 2250x1150x1480 1080
SUHU INLET < 8 ℃ , TEMPERATUR AMBIEN < 40 ℃
HDR-1 1.5  FASA SINGLE 0,58 80 25 4-15 2-10 700x420x670 90
HDR-2 2.5  0,73 80 25 700x420x670 98
HDR-3 3.6  0,9 120 40 800x480x800 115
HDR-5 5.2  1.2 180 40 800x480x800 145
HDR-6 7.0  1.6 180 40 1000x550x920 170
HDR-8 8,5  1.9 370 50 1000x550x920 210
HDR-10 11.0  2.1 180 x 2 50 1200x650x1010 240
HDR-12 13.0  2.4 180 x 2 50 1200x650x1010 290
HDR-15 17.0  Telung Fase 2.8 180 x 2 65 1450x750x1120 420
HDR-20 23.0  3.8 180 x 2 65 1450x750x1120 540
HDR-25 27.0  4.5 370 x 2 80 1600x750x1310 630
HDR-30 33.0  5.5 550 x 2 80 1600x750x1310 685
HDR-40 45.0  7.5 550 x 2 100 2100x1000x1380 920
HDR-50 55.0  9 750 x 3 100 2100x1000x1380 1020
HDR-60 65.0  11 750 x 3 125 2250x1150x1480 1190

Aplikasi Produk

1

Paket Produk

1. karton ekspor standar utawa karton warna sing disesuaikan;

2. Kardus coklat uga kasedhiya.

3. Palet kayu utawa kothak kayu kasedhiya. 

1
2
3

Layanan sawise-sales

1 (2)

Kanthi milih Global-air, sampeyan wis milih produk sing dirancang kanthi apik, dirancang saka perusahaan kanthi pengalaman ing industri meh 20 taun. Kita nyedhiyakake layanan on-line 24 jam dening tim sawise-sales profesional lan pengalaman.

Kabeh unit Global-air wis kebungkus, siap digunakake. Mung siji listrik lan siji sambungan pipa udara, lan sampeyan duwe udara garing sing resik. Kontak Global-airs bakal kerja sama karo sampeyan, menehi informasi lan pitulung sing dibutuhake, wiwit wiwitan nganti rampung, priksa manawa peralatan sampeyan diinstal lan ditugasake kanthi aman lan sukses.

Layanan ing situs bisa diwenehake dening teknisi udara Global utawa Pusat Layanan Resmi lokal. Kabeh proyek layanan rampung karo laporan layanan rinci sing diwenehake marang pelanggan. Sampeyan bisa kontak karo Perusahaan Global-air kanggo njaluk tawaran layanan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori