screw-air-compressor
PM SCREW AIR COMPRESSOR PRODUCTS
products

TOUR FAKTOR

Teknologi produksi internasional canggih lan kualitas tinggi

  • category01
  • category02
  • category03
  • category04
  • category05
  • category06
  •   Who We Are

    Sapa Kita

    kita minangka produsen kompresor udara profesional sing melu bidang kompresor luwih saka 20 taun.

  • Why Us?

    Napa Kita

    Kanthi teknologi canggih lan sistem kontrol kualitas sing ketat kanggo nyedhiyakake produk berkualitas tinggi sing cocog karo standar internasional.

  • Our services

    Layanan kita

    Kita entuk kapercayan lan kepuasan para pelanggan kanthi ngasilake produk udara sing dikompresi kualitas unggul kanggo kabeh industri.

babagan kita
Shanghai Air Industry&Trade Co.,Ltd.

Shanghai Air Industry & Trade Co., Ltd. dununge ing Shanghai lan khusus nggawe lan ngekspor macem-macem jinis kompresor udara lan peralatan perawatan udara. Kita ngarahake nyedhiyakake layanan pelanggan sing luar biasa ditambah karo produk kualitas lan solusi udara hemat energi.

ndeleng liyane